Camping aanmelden

Anwbcamping.nl is inmiddels het meest bezochte en hoogst gewaardeerde informatieplatform voor de Nederlandse kampeerders. Vanuit onze rol als betrouwbare informatiebron, stellen wij jaarlijks duizenden campings aan miljoenen kampeerders voor. Om dit te kunnen realiseren, verbeteren en garanderen, brengen we een jaarlijkse publicatiebijdrage aan u in rekening. De bijdrage verzekert u van:
✓ een campingtekst en een omgevingstekst op uw camping detailpagina, die beide voor Google zijn geoptimaliseerd. Kampeerders zullen uw camping hierdoor sneller en gemakkelijker vinden.
✓ een klikbare verwijzing, prominent gepositioneerd op uw ANWB camping-pagina, naar uw eigen website
✓ de mogelijkheid om maar liefst 15 kwaliteitsfoto’s te tonen zodat de presentatie van uw camping op anwbcamping.nl aanzienlijk wordt verbeterd, met groeiende online prestaties als resultaat.

De standaard bijdrage voor een online vermelding bedraagt €250,--. Voor campings die boekbaar zijn op anwbcamping.nl en/of deelnemen aan het kortingsprogramma van CKE, geldt een lager bedrag, namelijk €150,--. Bij afname van een online pakket (Medium, Large of X-large), is online publicatie standaard inbegrepen en vervalt de bijdrage in zijn geheel. Neem voor meer informatie over een online pakket contact op met uw agent/accountmanager of stuur een mail naar advertising@anwb.nl.

Heeft u nog vragen? Bekijk onze ‘FAQ publicatiebijdrage’ onder de tab FAQ. Geen antwoord op uw vraag gevonden? Stuur dan een mail naar camping@anwb.nl.

Meld nu aan